Agroflott - ipari takarítás

Ragyogó minőség, fiatalos lendület, több éves tapasztalat – ipari takarítás fejlett eszközökkel és környezetbarát módon!


Irodaházak, üzlethelyiségek, cégek, üzletcsarnokok takarítása
Aprólékos, fegyelmezett munka a legkorszerűbb tisztítási technológiákkal


ipari takarításA higiénikus munkahelyi környezet kialakítása, az irodák, üzlethelyiségek, cégek és üzletcsarnokok tisztítása munkánk során a legaprólékosabb feladatokat foglalja magában. Figyelnünk kell többek között a járófelület, az átjáró ajtók, az asztallapok, a kilincsek, a szociális és mellékhelyiségek alapos, körültekintő tisztán tartására, hogy Önök egy szép, tiszta és rendezett környezetben tudják kihozni magukból a legtöbbet. A hatékony, gördülékeny munkavégzés csak tiszta környezetben lehetséges!

Gondoljon bele, ügyfelei, vásárlói, vendégei az alapján is minősítik Önt és cégét, hogy milyen környezetben fogadja őket. Ki akarna egy rendezetlen, piszkos, elnagyoltan, hánya-veti módon kitakarított miliőben tárgyalni, s ki kötne üzletet egy hanyagságot sugalló partnerrel? Ugye, Ön sem? Hát kliensei sem! Adjon magára és cégére, bízza profikra a takarítást, mert csak ebben az esetben élvezheti a ragyogó, impozáns tisztaság és rend kényelmét! Ne feledje tehát, a külsőség igenis fontos, ne hagyja illetéktelen kezekre cége, irodája, üzlethelyisége tisztán tartását! Cégünk kifejezetten erre kialakított felszereltséggel várja az Ön igényeit!


Gyárak, üzemek, vállalatok ipari takarítása
Gondolta volna, hogy a hatékonyság és a tisztaság kéz a kézben járnak?


Bizonyára Ön is szereti a makulátlan tisztaságot nemcsak otthonában, de irodájában, illetve a felügyelete alá tartozó ipari üzemben, gyártó gépházban egyaránt.

Tudta Ön, hogy munkakörnyezete tisztán tartása nemcsak egészségügyi szempontból fontos, hanem a munka hatékonyságához is alapvetően hozzájárul. Hogy miért? Ne lepődjön meg, ha poros, a leülepedett olajtól vagy növényi zsiradéktól „megfáradt” gépei nem működnek megfelelően! Ezzel jelzik ugyanis Önnek, hogy bizony egy alapos tisztításra, fertőtlenítésre van szükségük! S hogy mi a teendő ilyenkor? Pofonegyszerű: keresse fel a speciálisan ipari takarításra kifejlesztett, innovatív gépekkel és profi szakembergárdával, környezetbarát módon dolgozó nagy múltú cégünket, s tapasztalja meg újra a hatékony munka eredményét! Tevékenységünk kiterjed a gépsorok, gyártó eszközök, gépházak speciális eszközökkel végzett, illetve levegő-, víz-, gázcsövek takarítására is.Ülepítő aknák, vegyszeres tartályok, vasúti tartálykocsik takarítása
A legmodernebb és legspeciálisabb gépekkel dolgozunk!


Az egyes megtisztítandó felületek fizikai, térbeli adottságaiból, elhelyezkedéséből következően speciális eszközökkel és szaktudással történő takarítást igényelnek. Cégünk minden eshetőségre fel van készülve, így számunkra nem akadály a magasabban, szűk helyeken fekvő, vagy nehezen hozzáférhető területek alapos takarítása sem! Ez a színtiszta igazság, bízzon a profizmusban!

Az általunk használt gépek és eszközök alkalmazkodnak a megbízói igényekhez, így adott esetben az emelőgépek és az állványok is bevetésre indulnak a ragyogó, makulátlan eredmény elérése érdekében. Ahogy Ön is, cégünk is csak a körültekintő, gondos munkában bízik, ezért minőségi tisztító szereket és eszközöket forgalmazó vállalattól kölcsönzi a takarító készülékeket, amellett, hogy saját gépekkel is rendelkezik. Cégünk önjáró, illetve automata padló takarító gépekkel egyaránt dolgozik, melyek különböző teljesítményűek, így feladatra szabottan tudunk az Ön elvárásainak, speciális igényeinek eleget tenni. Látja? Mi mindenre gondolunk!

Tevékenységünk során az ülepítő aknák, vegyszeres tartályok és vasúti teherkocsik takarítása jelenti a munka „oroszlánrészét”, ami azt jelenti, hogy ez az, amit mindenképpen hivatásos csapatra kell bíznia! Nem érdemes tovább keresgélnie, hiszen megtalálta ezt a gárdát! Keressen minket bizalommal, mint látja, mindenre fel vagyunk készülve!

profi ipari takarítás

Lendületes és alapos munkavégzés több éves tapasztalattal!
Spóroljon időt és energiát! Vegye igénybe profi szolgáltatásainkat!


ipari takarítás géppelHiába tanultunk biológia órán a szív működéséről, hiába ismerjük, hogyan kell használni a wc-t, ha szívünk megbetegszik, wc-nk meghibásodik nem ragadunk szikét vagy csillagkulcsot, hanem szakemberhez fordulunk. Ha hiszi, ha nem, ez a legokosabb döntés az ipari takarítás kapcsán is! Hogy miért? Azért, mert

-    az ipari takarítással járó feladatok általában időszakonként, alkalmanként jelentkeznek, így ezért nem kell Önnek létszámot fenntartani, esetleg saját munkaerőt bevetni, mi biztosítjuk a jól összeszokott gárdát,
-    munkatársaink gyakorlott szakemberek, így kevesebb idő alatt végeznek,
-    fokozottan ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére
-    munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük!

Összeszokott, jól szervezett, rutinos csapatunk kellően ismeri a gépek szerkezetét, így nem riadunk vissza a szét-, illetve összeszerelési feladatok láttán sem, ezek ugyanis nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy gondos, aprólékos munkát végezzünk. Tevékenységünk során egy képzeletbeli bizalmi megállapodást is kötünk Önnel, így dolgozóinktól minden esetben erkölcsi bizonyítványt kérünk a biztonságos, gördülékeny munkavégzés érdekében.Az ipari takarítás keretein belül vállaljuk:•    irodaházak, üzlethelységek, cégek, üzletcsarnokok,
•    vállalatok, gyárak - gépsorok, gyártó eszközök, gépházak speciális eszközökkel végzett, illetve levegő-, víz-, gázcsövek,
•    ülepítő aknák, vegyszeres tartályok, vasúti tartálykocsik takarítását,
•    valamint szaktanácsadást.Keresse minőségi szolgáltatásunkat, bízza szakemberekre a piszkos munkát!

Ipari takarítás
Gyártó gépek, gépsorok, ipari üzemek takarításaipari takarítás NyíregyházaAz Agro-Flott Kft. kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt ipari takarítási szolgáltatásokat. A piac igényeihez igazodva végzünk gyártó gépek, gépsorok, ipari üzemek, épületek ipari takarítását. A több éves szakmai tapasztalat, a technikai háttér és a rugalmas precíz munkatársak biztosítják, hogy minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőink részére az ipari takarítás területén. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak ez garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Vállaljuk cégeknél különböző gyártó sorok és egyedi gépek takarítását, valamint ipari csarnokok padozatának, oldalfalainak, mennyezetének és nyílászáróinak, továbbá a falra szerelt közművezetékek portalanítását, tisztítását állványról és emelőgépről.


Néhány érv, ami mellettünk szól:


• Ezek a feladatok általában időszakonként, alkalmanként jelentkező feladatok, ezekért nem kell Önnek létszámot fenntartani, mi biztosítjuk a jól összeszokott gárdát.
• Gyakorlott munkatársaink végzik ezeket a tevékenységeket, így kevesebb idő alatt végeznek, folyamatosan arra törekszünk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk.
• Nem kell Önnek a tisztítószerekkel foglalkozni, mert mi azt is beszerezzük.
• Az ipari takarítás területén speciális takarítóeszközeink állnak rendelkezésre, ezekkel gyorsan, hatékonyan jó minőségben megoldunk bármilyen feladatot.
• Fokozottan ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére.
• Munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük.
Külső és belső takarítást végzünk:

- Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft. Nyíregyháza
- Hübner-H Gumi és Műanyagipari Kft.
- Budapest Bank Debrecen
- Nyírségvíz Kft.
- Mondi Kft. Nyíregyháza

 

 

 

GYIK     | Összefoglaló a cégünk által elnyert projektről |      Rólunk írták |       Adatvédelmi nyilatkozat

www.nfu.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Széchenyi Terv
Agroflott - ipari takarítás