Agroflott - ipari takarítás

Ragyogó minőség, fiatalos lendület, több éves tapasztalat – ipari takarítás fejlett eszközökkel és környezetbarát módon!

Cégünk vállalja ipari és egyéb takarítási feladatok végrehajtását cégek, üzemek és telephelyek, raktárak, csarnokok esetében.

Az ipari takarítás magába foglalja: 


Általános higiéniai karbantartás
Cégünk vállalja a különböző cégek, vállalatok részére a teljes körű higiéniai karbantartást, amely biztosíthatja a különböző helyiségek tisztaságát, ipari takarítását.

 

Illemhelyiségek fertőtlenítő tisztítása, ipari takarítása, és karbantartása:

 

Egyéb helyiségek teljeskörű, frissítő tisztítása:

ipari takarításA higiénikus munkahelyi környezet kialakítása, az irodák, üzlethelyiségek, cégek és üzletcsarnokok tisztítása munkánk során a legaprólékosabb feladatokat foglalja magában. Figyelnünk kell többek között a járófelület, az átjáró ajtók, az asztallapok, a kilincsek, a szociális és mellékhelyiségek alapos, körültekintő tisztán tartására, hogy Önök egy szép, tiszta és rendezett környezetben tudják kihozni magukból a legtöbbet. A hatékony, gördülékeny munkavégzés csak tiszta környezetben lehetséges!

Gondoljon bele, ügyfelei, vásárlói, vendégei az alapján is minősítik Önt és cégét, hogy milyen környezetben fogadja őket. Ki akarna egy rendezetlen, piszkos, elnagyoltan, hánya-veti módon kitakarított miliőben tárgyalni, s ki kötne üzletet egy hanyagságot sugalló partnerrel? Ugye, Ön sem? Hát kliensei sem! Adjon magára és cégére, bízza profikra a takarítást, mert csak ebben az esetben élvezheti a ragyogó, impozáns tisztaság és rend kényelmét! Ne feledje tehát, a külsőség igenis fontos, ne hagyja illetéktelen kezekre cége, irodája, üzlethelyisége tisztán tartását! Cégünk kifejezetten erre kialakított felszereltséggel várja az Ön igényeit!


Gyárak, üzemek, vállalatok ipari takarítása
Gondolta volna, hogy a hatékonyság és a tisztaság kéz a kézben járnak?


Bizonyára Ön is szereti a makulátlan tisztaságot nemcsak otthonában, de irodájában, illetve a felügyelete alá tartozó ipari üzemben, gyártó gépházban egyaránt.

Tudta Ön, hogy munkakörnyezete tisztán tartása nemcsak egészségügyi szempontból fontos, hanem a munka hatékonyságához is alapvetően hozzájárul. Hogy miért? Ne lepődjön meg, ha poros, a leülepedett olajtól vagy növényi zsiradéktól „megfáradt” gépei nem működnek megfelelően! Ezzel jelzik ugyanis Önnek, hogy bizony egy alapos tisztításra, fertőtlenítésre van szükségük! S hogy mi a teendő ilyenkor? Pofonegyszerű: keresse fel a speciálisan ipari takarításra kifejlesztett, innovatív gépekkel és profi szakembergárdával, környezetbarát módon dolgozó nagy múltú cégünket, s tapasztalja meg újra a hatékony munka eredményét! Tevékenységünk kiterjed a gépsorok, gyártó eszközök, gépházak speciális eszközökkel végzett, illetve levegő-, víz-, gázcsövek takarítására is.

 

profi ipari takarítás

Lendületes és alapos munkavégzés több éves tapasztalattal!
Spóroljon időt és energiát! Vegye igénybe profi szolgáltatásainkat!


ipari takarítás géppelHiába tanultunk biológia órán a szív működéséről, hiába ismerjük, hogyan kell használni a wc-t, ha szívünk megbetegszik, wc-nk meghibásodik nem ragadunk szikét vagy csillagkulcsot, hanem szakemberhez fordulunk. Ha hiszi, ha nem, ez a legokosabb döntés az ipari takarítás kapcsán is! Hogy miért? Azért, mert

-    az ipari takarítással járó feladatok általában időszakonként, alkalmanként jelentkeznek, így ezért nem kell Önnek létszámot fenntartani, esetleg saját munkaerőt bevetni, mi biztosítjuk a jól összeszokott gárdát,
-    munkatársaink gyakorlott szakemberek, így kevesebb idő alatt végeznek,
-    fokozottan ügyelünk a munkavédelmi szabályok betartására, a munkabalesetek megelőzésére
-    munkánkat környezettudatosan, a vonatkozó környezetvédelmi előírások betartásával végezzük!

Összeszokott, jól szervezett, rutinos csapatunk kellően ismeri a gépek szerkezetét, így nem riadunk vissza a szét-, illetve összeszerelési feladatok láttán sem, ezek ugyanis nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy gondos, aprólékos munkát végezzünk. Tevékenységünk során egy képzeletbeli bizalmi megállapodást is kötünk Önnel, így dolgozóinktól minden esetben erkölcsi bizonyítványt kérünk a biztonságos, gördülékeny munkavégzés érdekében.


Az ipari takarítás keretein belül vállaljuk:

 

Vállaljuk továbbá lakások, irodák teljes körű takarítását


ipari takarítás magánházaknál

Cégünk vállalja az ipari takarítással kapcsolatos teljeskörő takarítási munkákat.

 

Ipari takarítás
Gyártó gépek, gépsorok, ipari üzemek takarításaipari takarítás NyíregyházaAz Agro-Flott Kft. kizárólagosan magyar tulajdonú vállalkozásként nyújt ipari takarítási szolgáltatásokat. A piac igényeihez igazodva végzünk gyártó gépek, gépsorok, ipari üzemek, épületek ipari takarítását. A több éves szakmai tapasztalat, a technikai háttér és a rugalmas precíz munkatársak biztosítják, hogy minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani megrendelőink részére az ipari takarítás területén. Nagyon komolyan vesszük ügyfeleink igényeit, megelégedettségét, mert csak ez garantálja a hosszú távú munkakapcsolatot.

Vállaljuk cégeknél különböző gyártó sorok és egyedi gépek takarítását, valamint ipari csarnokok padozatának, oldalfalainak, mennyezetének és nyílászáróinak, továbbá a falra szerelt közművezetékek portalanítását, tisztítását állványról és emelőgépről.


Néhány érv, ami mellettünk szól:

 

Külső és belső takarítást végzünk:

         - Michelin Hungária Abroncsgyártó Kft. Nyíregyháza
         - Hübner-H Gumi és Műanyagipari Kft. Nyíregyháza
         - Eissmann Kft. Nyíregyháza
         - Seres-Szerszám Kft. Nyíregyháza

 

 

 

 

GYIK     | Összefoglaló a cégünk által elnyert projektről |      Rólunk írták |       Adatvédelmi tájékoztató

www.nfu.hu

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Új Széchenyi Terv
Agroflott - ipari takarítás